Geef uw huis en interieur een uniek karakter met een betonlook vloer

Onze cementgebonden gietvloer bestaat uit een cementlaag met polymeren en één of meerdere beschermlagen (ten behoeve van de vloeistofdichtheid). De betonlook vloer wordt in een dunne laag aangebracht. De betonlook vloer wordt naadloos gegoten en met de hand uitgevlakt waardoor elke vloer een uniek karakter krijgt. Ook de gemêleerde kleur, de luchtgaatjes, kleine krimpscheurtjes en de structuur van de ondergrond zorgen voor een unieke uitstraling. De betonlook vloer is verkrijgbaar in diverse grijs- en zandtinten.

Betonlook vloer in industrieel interieur
Paste je een aantal jaar geleden beton toe in het interieur, dan werd je raar aangekeken. Inmiddels is beton niet meer weg te denken uit kantoor- en woonomgevingen. We rusten onze omgeving uit met betonlook wanden, accessoires van beton en betonlook vloeren. Het is duidelijk: de industriële look is enorm populair en bovendien zijn de toepassingsmogelijkheden van betonlook vloeren eindeloos.

  • Ga je voor een ruige look? Combineer jouw betonvloer met meubilair van staal en onbewerkt hout.
  • Liever wat huiselijker? Met zachte meubelen, pasteltinten en vloerkleden creëer je een zachtere look.

Een betonlook vloer past in ieder interieur. Van bohemian tot ibiza, van strak modern tot romantisch.  

Betonlookvloertje.nl is specialist in het aanbrengen van stoere, slijtvaste betonlook vloeren. Zo is onze cementgebonden gietvloer niet van een authentieke betonvloer te onderscheiden. Hoewel… onze betonlook vloer is zoals gezegd slijtvast en is bovendien in diverse kleuren verkrijgbaar én geschikt voor toepassing in combinatie met vloerverwarming. Het fotomateriaal op deze website geeft een goed beeld van de mogelijkheden in betonlook vloeren. Aan inspiratie geen gebrek!  

Eigenschappen van een cementgebonden betonlook vloer

  • unieke en natuurlijke look
  • kleur- en slijtvast
  • naadloos  
  • onderhoudsvriendelijk
  • toepasbaar i.c.m. vloerverwarming
  • vloeistofdicht op te leveren
  • de perfecte vloer in een industrieel interieur  

Het aanbrengen van de vloer
Wanneer de ondergrond vlak en vormvast is, denk aan zandcementvloeren en tegelvloeren, wordt de cementgebonden betonlook vloer in één dag aangebracht. Indien goed geventileerd is de vloer al na zo’n zes uur minimaal belastbaar. Het geniet echter de voorkeur om de vloer pas te belasten na het aanbrengen van de beschermlagen.  

Bescherming van de betonlook vloer
Afhankelijk van de aanwezigheid van restvocht in de ondergrond brengen we na één á twee dagen het impregneermiddel aan. Dit impregneermiddel versterkt de toplaag van de betonlook vloer en maakt de vloer minder gevoelig voor krassen. Vervolgens brengen we een waterafstotende laag aan. Deze lak is na een week volledig uitgehard, dus wees de eerste dagen extra voorzichtig met het belasten van de vloer (voorkom schuiven van meubilair en gebruik vilt onder de stoelen).  

Betonlook vloer schoonhouden
Om de vloer te reinigen is stofzuigen of wissen voldoende. Wanneer je de vloer ook vochtig wilt reinigen, gebruik dan bij voorkeur water met een milde polish. Gebruik nooit agressieve schoonmaakmiddelen!  

Over Betonlookvloertje.nl
Het team van Betonlookvloertje.nl is ruim ervaren in het toepassen van betonlook vloeren voor zakelijke en particuliere klanten. We realiseren betonlook vloeren in woonkamers, slaapkamers, keukens en kantoren. En het klinkt wellicht vanzelfsprekend, maar bij ons staat de wens van de klant écht centraal. Afhankelijk van wensen op het gebied van duurzaamheid, slijtvastheid, uitstraling en budget realiseren wij de betonlook vloer die perfect past.

offerte ontvangen?

ontvang deze binnen 24 uur via e-mail