Lekker wakker worden met een betonlook in de slaapkamer

De slaapkamer is bij uitstek de plek waar je tot rust komt. Rust om lekker (uit) te slapen of rust voor een momentje voor jezelf met dat goede boek of die steengoede Netflix-serie. Of je nu kiest voor een strak, ruig of gekleurd interieur, met een slaapkamervloer met betonlook zit het met de basis in ieder geval wel snor. Inspiratie nodig? Lees snel verder!  

  • Industriële slaapkamer: deze slaapkamer vraagt gewoon om een betonlook. Op de vloer, aan de muur, in de raambekleding of op het bed. Of misschien zelfs allemaal tegelijk!
  • Slaapkamer met kleur: colourblocking, daar moét je wel vrolijk van worden. En dan is zo’n robuuste betonlook vloer het perfecte rustpunt in de slaapkamer.
  • Slaapkamer met natuurtinten: in een landelijke slaapkamer kom je helemaal tot rust. Natuurtinten, witte muren, pastelkleurig beddengoed én een strakke betonlook vloer.
  • Botanische slaapkamer: de slaapkamer met botanische invloeden kenmerkt zich door de aanwezigheid van planten, fleurig beddengoed en houttinten. Een betonlook vloer maakt het helemaal af!
  • Vintage slaapkamer: een enorm bed, een bakstenen muur, een oude stationsklok, een oude lockerkast en een betonlook vloer. Durf jij het aan zo’n vintage slaapkamer?  

Specialist in het aanbrengen van stoere, slijtvaste betonlook vloeren voor de slaapkamer
Hieronder vind je een overzicht van onze betonlook vloeren voor de slaapkamer. Wil je graag advies over de betonlook voor jouw slaapkamer? Bel meteen even!

BETONLOOK VLOER: Perfect voor in de slaapkamer. Deze cementgebonden gietvloer is niet van een authentieke betonvloer te onderscheiden. De vloer is slijtvast, in diverse kleuren verkrijgbaar en geschikt voor toepassing in combinatie met vloerverwarming. Dat is lekker wakker worden!

GIETVLOER: De polyurethaan betonlook gietvloer is strak, praktisch en toepasbaar in elke ruimte. Van slaapkamer tot keuken. De vloer is duurzaam en verkrijgbaar in de kleur die je maar wenst.

DESIGN GIETVLOER: Deze design betonvloer is de ideale basis voor een stoere slaapkamer. Een van de grote voordelen van deze betonlook vloer is het naadloze karakter: vuil krijg geen kans zich in voegen te verstoppen. Bovendien is deze betonlook vloer enorm sterk, snel gelegd in jouw slaapkamer en toepasbaar in verschillende kleuren.

WOONBETON: Woonbeton is een 3 á 4 mm dikke gietcementen vloer bestaande uit cement, pigment, water en mineralen. Deze gietvloer kenmerkt zich door het ruige uiterlijk en de kleine barstjes in de toplaag welke met name bij grotere oppervlakten en door vloerverwarming ontstaan. Een betonlook vloer voor een slaapkamer met karakter.

LIQUID DESIGN: Deze vloer kenmerkt zich door blijvend veerkrachtige eigenschappen, een natuurlijke uitstraling en louter milieuvriendelijk bestanddelen. Met zijn warme, comfortabele uitstraling is LiquidDesign uitermate geschikt voor gebruik in hotels, restaurants, winkels, huisartspraktijken enzovoort. Én de betonlook in jouw slaapkamer!  

Over Betonlookvloertje.nl
Het team van Betonlookvloertje.nl realiseert de gaafste betonlook vloeren voor elke slaapkamer. Ons team staat onder leiding van Patrick Koelemeij, een interieurspecialist die zijn vak verstaat. Poespas, daar houdt hij niet van. Je kunt dus rekenen op gericht advies en krijgt direct een goede prijs. Betonlookvloertje.nl heeft alle benodigde kennis, kunde én vloersystemen in huis voor een waanzinnige betonlook vloer voor jouw slaapkamer.