Betonvloer, de design gietvloer voor een stoere basis in huis

Onze design betonvloer is een cementgebonden gietvloer, geschikt voor woningen, winkels, kantoren, restaurants en overige ruimtes met een gelijkwaardige belasting. Deze betonvloer is de ideale basis voor een stoer interieur. Een van de grote voordelen van een betonnen vloer is het naadloze karakter: vuil krijg geen kans zich in voegen te verstoppen. Een betonvloer is bovendien enorm sterk, snel gelegd en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met een betonvloer maak je een statement!  

Een betonvloer is eigentijds én tijdloos
Het gebruik van betonvloeren in particuliere en zakelijke omgevingen is ontstaan toen men oude fabriekspanden transformeerde tot appartementen en kantoorruimten. Het ruwe karakter van beton sprak tot de verbeelding. Je kunt een betonnen vloer bovendien naar eigen smaak aankleden. Niet voor niets worden betonvloeren inmiddels toegepast in zowel moderne als meer klassieke omgevingen. De toepassingsmogelijkheden van betonvloeren zijn eindeloos.

  • Ga je voor een ruige look? Combineer jouw betonvloer met meubilair van staal en onbewerkt hout.
  • Liever wat huiselijker? Met zachte meubelen, pasteltinten en vloerkleden creëer je een zachtere look.

Een betonvloer past in ieder interieur. Van bohemian tot ibiza, van strak modern tot romantisch.  

Arturo – expert in design betonvloeren
Betonlookvloertje.nl werkt al jaren met de systemen voor betonvloeren van Arturo. Arturo Concreta is een cementgebonden product dat gemengd wordt met water en kleurpigment. Dit wordt ter plaatse op de ondergrond gegoten. Hierdoor krijgt iedere vloer een uniek uiterlijk. De eigenschappen van Arturo Concreta op een rij. De betonvloer is:  

  • leverbaar in tien kleuren
  • slijt- en krasvast
  • toepasbaar i.c.m. vloerverwarming
  • oplosmiddelvrij en emissiearm
  • geschikt voor renovatie en nieuwbouw
  • UV-stabiel
  • onderhoudsarm  

Het aanbrengen van de design betonvloer
Het vloersysteem wordt in meerdere lagen aangebracht. Iedere laag is cruciaal voor een goed eindresultaat. De ondergrond speelt een belangrijke rol en wordt daarom standaard voorzien van een primerlaag. Vervolgens brengen we de cementgebonden gietvloer aan. De afwerking bestaat uit een impregneerlaag en twee lagen toplak. Eerstgenoemde zorgt voor een optimale hechting van de toplak aan de betonvloer. Het vergemakkelijkt bovendien de verwerking van de toplak die de betonvloer op haar beurt beschermt en een extra matte look meegeeft.

Reiniging en onderhoud
De betonvloer reinig je eenvoudig met stofzuiger of wisser. Wil je de betonvloer ook vochtig reinigen? Gebruik dan bij voorkeur water met een milde polish. Gebruik nooit agressieve schoonmaakmiddelen, deze kunnen de toplaag beschadigen! Goed en regelmatig onderhoud zorgen voor een blijvend mooie betonvloer waar je lang plezier van hebt. Zorg voor goede entreematten en krasbescherming onder meubels. Wanneer de toplaag ondanks deze preventieve maatregelen toch beschadigd raakt, kunnen we deze opnieuw aanbrengen.  

Over Betonlookvloertje.nl
Het team van Betonlookvloertje.nl is ruim ervaren in het toepassen van betonvloeren voor zakelijke en particuliere klanten. We realiseren betonvloeren in woningen, kantooromgevingen, scholen, zorgomgevingen en in industriële omgevingen. En het klinkt wellicht vanzelfsprekend, maar bij ons staat de wens van de klant écht centraal. Afhankelijk van wensen op het gebied van duurzaamheid, slijtvastheid, uitstraling en budget realiseren wij de betonvloer die perfect past.

offerte ontvangen?

ontvang deze binnen 24 uur via e-mail