Een betonlook vloer in de keuken is helemaal hip & happening

Beton in de keuken? Ja graag! De betonlook maakt de keuken strak, robuust en stoer. En, ook niet onbelangrijk, de betonlook is buitengewoon praktisch. Eenvoudig schoon te houden en alles behalve steriel en kil. Dat ene vlekje op de vloer, niemand die het ziet!  

Met een betonlook in de keuken zit je helemaal goed. Een betonlook aanrechtblad is even stoer als praktisch en matcht geweldig met een betonlook keukenvloer. Pak je het liever wat ruiger aan? Denk aan een keuken van sloophout in combinatie met betonlook op de vloer of de wand. Waar beton vroeger iets was voor in de garage of in grote fabriekspanden passen we de betonlook nu toe in woonkamers, keukens, op kantoor en zelfs in de tandartspraktijk! En terecht.  

Specialist in het aanbrengen van stoere, slijtvaste betonlook vloeren voor de keuken
Hieronder vind je een overzicht van onze betonlook vloeren voor de keuken. Betonlookvloertje.nl is specialist in betonlook vloeren. Voor de keuken, voor de slaap-  en woonkamer en voor toepassingen in zakelijke omgevingen.

BETONLOOK VLOER: Deze met de hand uitgevlakte cementgebonden gietvloer is robuust en karakteristiek. De gemêleerde kleur, de luchtgaatjes en de kleine krimpscheurtjes maken deze betonlook keukenvloer in de loop der tijd alleen maar mooier. De betonlook keukenvloer is verkrijgbaar in diverse grijs- en zandtinten. Let op: er zijn drie laklagen nodig om deze robuuste betonlook keukenvloer vloeistofdicht te maken!

GIETVLOER: Deze keukenvloer met betonlook is een kunststof (polyurethaan) gietvloer die naadloos over de bestaande ondergrond wordt aangebracht. De vloer is licht elastisch (waardoor deze niet scheurt), strak en makkelijk te onderhouden. Deze keukenvloer is de meest hoogwaardige betonlook gietvloer en past perfect in een modern, industrieel interieur.

DESIGN GIETVLOER: Een van de grote voordelen van deze betonnen keukenvloer is het naadloze karakter: vuil krijg geen kans zich in voegen te verstoppen. De betonlook keukenvloer is bovendien enorm sterk, snel gelegd en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met deze vloer maak je een statement!

WOONBETON: Ga je voor een unieke, ruige betonlook vloer? Dan ga je voor een keukenvloer van woonbeton. Het eindresultaat van deze minerale gietvloer is afhankelijk van de wijze waarop de vloer wordt gegoten van de laagdikte en van de luchtvochtigheid en de temperatuur op het moment van gieten. Kortom, geen vloer van woonbeton is hetzelfde.

LIQUID DESIGN: Met LiquidDesign creëer je eenvoudig die populaire ruige look en je kunt er bovendien iets aan toevoegen: kleur. De duurzame gietvloer is verkrijgbaar in 30 kleuren bestaat uit uitsluitend natuurlijke grondstoffen. De veerkrachtige eigenschappen van deze betonlook keukenvloer maken LiquidDesign uitermate geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw.  

Wil je graag advies over de betonlook voor jouw keuken? Bel meteen even!  

Over Betonlookvloertje.nl
Het team van Betonlookvloertje.nl realiseert de gaafste betonlook vloeren voor elke keuken. Ons team staat onder leiding van Patrick Koelemeij, een interieurspecialist die zijn vak verstaat. Poespas, daar houdt hij niet van. Je kunt dus rekenen op gericht advies en krijgt direct een goede prijs. Betonlookvloertje.nl heeft alle benodigde kennis, kunde én vloersystemen in huis voor een waanzinnige betonlook vloer voor jouw keuken.