Creëer een robuust interieur met een betonlook in de woonkamer

Stoer. Eigentijds. Ruig. Dát is het gevoel dat je krijgt met een waanzinnige betonlook vloer in de woonkamer. Onze vloeren zijn duurzaam, slijtvast, betaalbaar en eenvoudig te reinigen. Een woonkamer met betonlook vloer is de ideale basis voor elke interieurstijl. Inspiratie opdoen? Lees verder!  

  • Industrieel: de open deur. De betonlook vloer is een must have in jouw industriële woonkamer. Combineer hem met grote meubels van steigerhout en staal. Ga voor een enorme grijze bank met petrolkleurige kussens, stevige lampen en imposante planten.
  • Scandinavisch: de betonlook vloer past perfect in de woonkamer met deze interieurstijl. De robuuste vloer is de perfecte aanvulling op de witte muren en de houten meubelen met pastelbekleding.
  • Landelijk: in eerste instantie denk je wellicht aan een houten vloer voor deze interieurstijl. Maar ook de landelijke woonkamer met basic kleuren als gebroken wit en zand krijgt een enorme boost van de betonlook vloer.
  • Retro: dit behoeft eigenlijk geen uitleg. De betonlook vloer is dé basis voor de retro woonkamer met kurk, veel groen, drukke (afbeeldingen op de) wanden en tapijten.
  • Modern: een modern strak interieur vraagt om een stevige basis. De betonlook vloer is hét antwoord voor de moderne woonkamer. Die kleurige bank komt waanzinnig uit op het robuuste grijs en het metaal van de stoelpoten en lampen vormen een perfect match.  

Betonlook woonkamer
Betonlookvloertje.nl is specialist in het aanbrengen van stoere, slijtvaste betonlook vloeren voor de woonkamer.

BETONLOOK VLOER: Deze cementgebonden gietvloer is niet van een authentieke betonvloer te onderscheiden. De vloer is slijtvast, in diverse kleuren verkrijgbaar en geschikt voor toepassing in combinatie met vloerverwarming.

GIETVLOER: De polyurethaan betonlook gietvloer is strak, praktisch en toepasbaar in elke ruimte. Van woonkamer tot badkamer, van kantooromgeving tot keuken. De vloer is duurzaam en verkrijgbaar in de kleur die je maar wenst. De betonlook vloer neemt bovendien de omgevingstemperatuur aan waarmee hij ideaal is voor toepassing in de woonkamer.   

DESIGN GIETVLOER: Deze design betonvloer is de ideale basis voor een stoer interieur. Een van de grote voordelen van deze betonlook vloer is het naadloze karakter: vuil krijg geen kans zich in voegen te verstoppen. Bovendien is deze betonlook vloer enorm sterk, snel gelegd in jouw woonkamer en toepasbaar in verschillende kleuren.

WOONBETON: Woonbeton is een 3 á 4 mm dikke gietcementen vloer bestaande uit cement, pigment, water en mineralen. Deze gietvloer kenmerkt zich door het ruige uiterlijk en de kleine barstjes in de toplaag welke met name bij grotere oppervlakten en door vloerverwarming ontstaan. Een betonlook vloer voor een woonkamer met karakter.

LIQUID DESIGN: Deze vloer kenmerkt zich door blijvend veerkrachtige eigenschappen, een natuurlijke uitstraling en louter milieuvriendelijk bestanddelen. Met zijn warme, comfortabele uitstraling is LiquidDesign uitermate geschikt voor gebruik in hotels, restaurants, winkels, huisartspraktijken enzovoort. Én de betonlook in jouw woonkamer!  

Het fotomateriaal op deze website geeft een goed beeld van de mogelijkheden in betonlook vloeren voor de woonkamer. Welke betonlook vloer het beste in jouw woonkamer past? We adviseren graag!  

Over Betonlookvloertje.nl
Het team van Betonlookvloertje.nl realiseert de gaafste betonlook vloeren voor elke woonkamer. Ons team staat onder leiding van Patrick Koelemeij, een interieurspecialist die zijn vak verstaat. Poespas, daar houdt hij niet van. Je kunt dus rekenen op gericht advies en krijgt direct een goede prijs. Betonlookvloertje.nl heeft alle benodigde kennis, kunde én vloersystemen in huis voor een waanzinnige betonlook vloer voor jouw woonkamer.