Creëer een design sfeer in huis met een prachtige gietvloer

De polyurethaan gietvloer is strak, praktisch en toepasbaar in elke ruimte. Van woonkamer tot badkamer, van kantooromgeving tot keuken. Waar voorheen gietvloeren voornamelijk werden toegepast in industriële omgevingen of in winkels vinden ze tegenwoordig steeds meer hun weg naar kantooromgevingen en woningen. En dat is niet voor niets. De gietvloer is duurzaam en verkrijgbaar in de kleur die je maar wenst. De vloer neemt bovendien de omgevingstemperatuur aan wat hem super comfortabel maakt.   

Over de gietvloer
De gietvloer is een kunststof (polyurethaan) gietvloer die naadloos over de bestaande ondergrond wordt aangebracht. De vloer is licht elastisch (waardoor deze niet scheurt), strak en makkelijk te onderhouden. De PU-gietvloer is de meest hoogwaardige gietvloer die perfect past in een modern, industrieel interieur. Betonlookvloertje.nl werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten en dat zie je! Onze gietvloeren worden zonder uitzondering vakkundig gegoten en perfect afgewerkt. De industriële look, daar weten we wel raad mee!  

Eigenschappen gietvloer
De polyurethaan gietvloer heeft de volgende bijzonder positieve eigenschappen:

 • het naadloze uiterlijk zorgt voor een strakke, moderne look
 • deze gietvloer is vloeistofdicht en makkelijk schoon te houden
 • de vloer neemt de omgevingstemperatuur aan
 • toepasbaar in combinatie met vloerverwarming
 • geluiddempend karakter
 • polyurethaan is bestand tegen UV-stralen, dus kleurvast
 • de elasticiteit van de vloer voorkomt scheuren en zorgt voor toepasbaarheid op minder stabiele ondergronden als houten ondervloeren

Het aanbrengen van de vloer
Het aanbrengen van de gietvloer neemt vier tot vijf dagen in beslag, afhankelijk van de hoeveelheid toplagen. Realisatie van de gietvloer kost dus wat tijd, maar dan heb je ook wat! De vloer wordt in lagen aangebracht:

 1. primer – voor de hechting aan de ondervloer
 2. schraplaag – voor de perfecte basis
 3. kunststof gietvloer
 4. eerste toplaag – coating
 5. tweede toplaag – coating

Je bepaalt zelf de structuur van de gietvloer. Super ruig of wat rustiger, het kan allemaal. Het resultaat is een fantastische gietvloer. Perfect voor toepassing op kantoor en thuis. Een vloer die leeft!  

Nog even dit: laat de realisatie van een woonbetonvloer over aan een specialist. Kennis van de materialen en ervaring met het gieten en afwerken zijn minstens zo belangrijk als de kwaliteit van de gietvloer zelf. Voor een optimaal resultaat kies je voor het team van Betonlookvloertje.nl.    

Hoe houd je de gietvloer schoon?
Schoonhouden van de gietvloer is een koud kunstje. De gietvloeren van Betonlookvloertje.nl zijn vloeistofdicht en daardoor gemakkelijk schoon te maken met stofzuiger en (vochtige) wisser. Spatvlek in de keuken? Een omgevallen glas water op kantoor? Met een licht vochtige doek is dit zo opgelost!  

Over Betonlookvloertje.nl
Het team van Betonlookvloertje.nl is ruim ervaren in het toepassen van gietvloeren voor zakelijke en particuliere klanten. We realiseren gietvloeren in woonkamers, slaapkamers, badkamers, keukens en kantooromgevingen. En het klinkt wellicht vanzelfsprekend, maar bij ons staat de wens van de klant écht centraal. Afhankelijk van wensen op het gebied van duurzaamheid, slijtvastheid, uitstraling en budget realiseren wij de gietvloer die perfect past.

offerte ontvangen?

ontvang deze binnen 24 uur via e-mail