LiquidDesign vloer is veerkrachtig en heeft een natuurlijke uitstraling

Deze veerkrachtige vloeivloer is anders dan andere gietvloeren. LiquidDesign biedt pure beleving. Wel de betonlook, niet het gedoe. Deze vloer kenmerkt zich door blijvend veerkrachtige eigenschappen, een natuurlijke uitstraling en louter milieuvriendelijk bestanddelen. Met zijn warme, comfortabele uitstraling is LiquidDesign uitermate geschikt voor gebruik in hotels, restaurants, kantoren, winkels, woningen, kantines, tandartspraktijken, huisartspraktijken enzovoort. De veerkracht van de vloer maakt LiquidDesign ook uitermate geschikt voor toepassing in scholen. De voordelen op een rij:

  • warme, esthetische vloeivloer
  • verkrijgbaar in 30 kleuren
  • naadloos en veerkrachtig
  • samengesteld uit natuurlijke, herwinbare grondstoffen
  • slijtvast, kleurvast, vuilbestendig en emissiearm

Betonlook, maar dan anders
Inmiddels is beton niet meer weg te denken uit welke omgeving dan ook. Woningen, kantoorpanden, scholen, winkels, de betonlook past overal. Met LiquidDesign creëer je eenvoudig die populaire strakke look en je kunt er bovendien iets aan toevoegen: kleur. De duurzame gietvloer is verkrijgbaar in 30 kleuren en is vanaf 400 m2 ook verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren. LiquidDesign bestaat uit natuurlijke grondstoffen waaronder kurk, lijnolie en biopolymeerbindmiddel. Deze duurzame gietvloer bevat geen weekmakers. De veerkrachtige eigenschappen maken de vloer uitermate geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Het aanbrengen van de vloer
LiquidDesign kan worden aangebracht op een betonvloer, een calciumsulfaatgebonden dekvloer en op een cementgebonden dekvloer. Het vloersysteem wordt in meerdere lagen aangebracht. Iedere laag is cruciaal voor een goed eindresultaat. De ondergrond speelt een belangrijke rol en wordt daarom standaard voorzien van een primerlaag. Vanzelfsprekend moet de ondergrond voor het aanbrengen schoon, droog en stofvrij zijn. Het verwerken van LiquidDesign:

  1. aanbrengen primer
  2. de voorgestreken ondergrond egaliseren
  3. na droging licht schuren, stofvrij maken en opnieuw primer aanbrengen
  4. LiquidDesign aanbrengen
  5. na droging de vloer afrollen met matte toplak

LiquidDesign is de perfecte vloeivloer voor alle denkbare ruimtes. Lastige hoekjes, onhandig afgewerkte bochten of grote oppervlakken vormen geen enkele belemmering voor de toepassing van deze duurzame gietvloer. Forbo Eurocol BV, de producent van het LiquidDesign-systeem, adviseert altijd te vertrouwen op de expertise van een door Forbo erkende verwerker. Kennis van de materialen en ervaring met het gieten en afwerken zijn minstens zo belangrijk als de kwaliteit van het LiquidDesign-systeem zelf. Voor een optimaal resultaat kies je voor het team van Betonlookvloertje.nl.  

Reiniging en onderhoud
Schoonhouden van de LiquidDesign vloer is een koud kunstje. De duurzame gietvloeren van Betonlookvloertje.nl zijn vloeistofdicht en daardoor gemakkelijk schoon te maken met stofzuiger en (vochtige) wisser. Gebruik dan bij voorkeur water met een milde polish. Gebruik nooit agressieve schoonmaakmiddelen, deze kunnen de aflak beschadigen! Goed en regelmatig onderhoud zorgen voor een blijvend mooie LiquidDesign vloer waar je lang plezier van hebt.  

Over Betonlookvloertje.nl
Het team van Betonlookvloertje.nl is ruim ervaren in het toepassen van LiquidDesign voor zakelijke en particuliere klanten. We realiseren LiquidDesign vloeren in woningen, in kantooromgevingen, op scholen, in horeca en in de retail. En het klinkt wellicht vanzelfsprekend, maar bij ons staat de wens van de klant écht centraal. Afhankelijk van wensen op het gebied van duurzaamheid, slijtvastheid en uitstraling realiseren wij de LiquidDesign vloer die perfect past.